Ми завершуємо серію публікацій про комунальну аварійно-рятувальну службу «Київської служби порятунку», завдяки яким ви детальніше ознайомилися із щоденною і важливою роботою рятувальників. Але не менш важливо розповісти про тих, хто рідко з’являється у фотозвітах на сайті та Facebook-сторінці КАРСу, але без чиєї роботи не змогла б працювати навіть найкраща аварійно-рятувальна служба.

Пильно контролює виконання всіх робіт і відпрацювання рятувальниками кожного виїзду, стежить за неухильним дотриманням дисципліни – Максим Крижанівський, заступник командира з оперативно-рятувальної роботи.

За технічний стан автомобілів, їх готовність до цілодобової роботи в столиці відповідає начальник відділу та головний механік Сергій Новосельський.

Якби не щоденна діяльність начальника відділу договірної роботи Ігоря Кулакевича, служба залишилася б без пального, а рятувальники – без спецодягу та спорядження. Вміло спрямовує та розподіляє кошти бухгалтерія служби на чолі з Оленою Бутрик.

Про техніку, речі щоденного вжитку, різноманітне обладнання, яким слід вчасно забезпечити адміністрацію та рятувальників, дбають співробітники відділу матеріально-технічного забезпечення під керівництвом Володимира Дробіта.

Без працівників відділу по роботі з персоналом, котрий очолює Геннадій Пурєхов, не зібралося б під одним дахом стільки досвідчених професіоналів!

Щоденним юридичним супроводом діяльності «Київської служби порятунку», в тому числі позасудовим врегулюванням спорів, опікується Володимир Генов.

Заходи з техніки безпеки і контроль за дотриманням встановлених норм – це відповідальність провідного інженера з охорони праці Василя Бурлаки.

Олексій Золотарьов очолює оперативно-координаційний відділ і організовує роботу двох секторів: реагування на надзвичайні ситуації та аналітично-розрахунковий.

Нарешті, Дмитро Піхало – командир КАРС, який не зі слів знає про потреби і специфіку роботи рятувальників, бо виріс у сім’ї пожежника і починав свій професійний шлях на службі в ДСНС, а на даний час очолює колектив із 135 людей! У цій непростій справі він завжди може покластися на свого першого заступника Ігоря Андрієнка та заступника з питань фінансів та матеріально-технічного забезпечення Олега Приса.

А ще – співробітники відділу договірної роботи, комірник, водії спеціальних оперативних автомобілів, – майже два десятки працівників «Київської служби порятунку», що сумлінно виконують свою роботу.