Рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” взяли участь в ліквідації пожежі в одноповерховому металевому ангарі на вулиці Світлицького, 35, що в Подільскому районі столиці

Виклик про пожежу надійшов до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС в місті Києві 11 січня о 17:46. Підрозділи пожежно-рятувальної служби та КАРС «Київська служба порятунку» оперативно виїхали на місце події.

Після прибуття було встановлено, що в одноповерховому металевому ангарі, розміром близько 15х20 м, прибудованому до двохповерхової будівлі кондитерського цеху, сталося загоряння з загрозою розповсюдження на всю площу ангару. Рятувальники оперативно приступили до гасіння пожежі.

Зокрема, рятувальники Служби порятунку спільно з вогнеборцями виконали роботи з деблокування входу і демонтажу стін та стелі в ангарі для проливання тліючих конструкцій. Під час гасіння пожежі було евакуйовано 7 вуглекислотних балонів.

Завдяки злагодженим діям ГУ ДСНС в місті Києві та КАРС «Київська служба порятунку» не допущено розповсюдження пожежі на інші будівлі та попереджено ймовірний вибух.

О 18:58 пожежу було локалізовано на площі 300 кв.м.; о 19:32 – ліквідовано.

Для ліквідації НС було задіяно 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 36 осіб особового складу ГУ ДСНС в місті Києві та 6 осіб і 1 одиниця техніки КАРС «Київська служба порятунку».

Причини загоряння встановлюватиме слідство.