Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» деблокували потерпілого та ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Подільському районі столиці. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

14 липня, близько 2 години ночі на вулиці Олени Теліги, що в Подільському районі Києва, сталася ДТП. Водій вантажного автомобіля на мокрій дорозі не впорався з керуванням та спричинив зіткнення з рекламною конструкцією. Внаслідок ДТП вантажівку розгорнуло поперек дороги, водія затисло в кабіні автомобіля між опорою та напівпричепом, а рух транспорту в напрямку проспекту Степана Бандери суттєво ускладнився.

Рятувальники третього аварійно-рятувального взводу КАРС «Київська служба порятунку» оперативно прибули на виклик і спільно з рятувальниками Головного управлінням ДСНС України у місті Києві через вікно кабіни звільнили водія, який, на щастя, відбувся тільки кількома подряпинами та від госпіталізації відмовився.

За допомогою автокрана та тягача вантажівку було прибрано з проїжджої частини вулиці та звільнено рух для транспорту.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації було залучено 5 рятувальників та 2 одиниці техніки КАРС «Київська служба порятунку». Роботи тривали 3,5 години.