Станом на 13:00 28 жовтня рятувальники КАРС відпрацювали 15 виїздів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених сильним вітром у різних районах міста. На 7-ми локаціях прибрано повалені дерева, на 8-ми – аварійні конструкції.

Зокрема, рятувальники прибрали повалені дерева та поновили рух транспорту в Оболонському районі на вулиці Семе‌на Скляренка, на двох локаціях у Пущі-Водиці, у Шевченківському районі на вулиці Олени Теліги та на Проспекті Академіка Глушкова у Голосіївському районі.

У цьому ж районі на вулиці Теремківській рятувальники звільнили автівку з-під поваленого дерева. Крім того, було прибрано дерево, що впало на вулиці Дегтярівській у Шевченківському районі.

Сильний вітер в Києві не тільки повалив дерева, а й пошкодив конструктивні елементи будівель та паркани. Оперативні підрозділи КАРС “Київська служба порятунку” встановили на місце металеву загорожу на вулиці Саксаганського у Голосіївському районі, прибрали аварійну частину паркану на проспекті Правди у Подільському районі. Аварійні металеві конструкції дахів прибрали з житлових будинків на проспект Володимира Івасюка в Оболонському районі та у Шевченківському на вулиці Олеся Гончара й Георгіївському провулку.

На проспекті Берестейському рятувальники демонтували аварійні вікна. На вулиці Дмитра Чижевського у Святошинському районі зняли зі стіни багатоповерхівки аварійну супутникову антену, а на проспекті Миколи Бажана у Дарницькому районі – аварійні елементи балкона.

До ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій спричинених негодою сьогодні залучено 17 рятувальників “Київської служби порятунку”. Роботи не припиняються, тривають.