На зображенні може бути: 4 людини та швидка допомога

За ці два дні рятувальники КАРС здійснили 20 виїздів для попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків, із них 7 – на деблокування дверей для Нацполіції. Здебільшого виїзди пов’язані з наданням невідкладної допомоги літнім хворим та людям з інвалідністю.

Зокрема, рятувальники другого та третього аварійно-рятувальних взводів (АРВ), що заступали на чергування в ці дні, відпрацювали такі виїзди для надання допомоги та деблокування дверей помешкань.

09.04.2024:

✅️о 06:50 виїхали на вулицю Ярослава Івашкевича, що в Подільському районі, де транспортували хворого з надмірною вагою;

✅️о 09:05 виїхали на вулицю Клавдіївську, що в Святошинському районі, де забезпечили доступ до помешкання поліції та медикам, які надали невідкладну допомогу літній жінці, вона перебувала в безпорадному стані;

✅️о 04:28 виїхали на вулицю Зодчих, що в Святошинському районі, де знову забезпечили доступ поліцій та медикам, які вчасно надали допомогу немічній літній жінці.

10.04.2024 станом на 17:00:

✅️о 10:34 виїхали на проспект Павла Тичини, що в Дніпровському районі, де деблокували двері помешкання для Нацполіції;

✅️об 11:28 виїхали на вулицю Сулеймана Стальського, що в Дніпровському районі, де також деблокували двері для Нацполіції;

✅️о 12:10 виїхали на вулицю Юрія Іллєнка, що в Шевченківському районі, де теж деблокували двері для Нацполіції;

✅️о 14:26 на проспекті Червоної калини, що в Деснянському районі, знов-таки деблокували двері для Нацполіції.

Оперативні підрозділи КАРС “Київська служба порятунку” працюють цілодобово. У разі потреби телефонуйте: (044) 430-37-13.