Рятувальники КАРС ліквідовують наслідки негоди: у чотирьох місцях прибрали повалені дерева, в одному випадку під деревом опинилися аж 6 автівок.

Сьогодні рятувальники другого аварійно-рятувального взводу комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» від ранку ліквідовують наслідки негоди: прибирають з вулиць та доріг повалені дерева, розчищають тротуари й проїжджі частини для відновлення руху, звільняють з-під дерев автотранспорт.

Зокрема, о 09:26 оперативний черговий КАРС отримав повідомлення про дерево, що впало на автівку та електричні дроти на вулиці Світлицького, що в Подільському районі міста. Рятувальники оперативно виїхали на виклик та за допомогою спецобладнання та автовишки звільнили авто і дроти, прибрали з дороги повалене дерево.

О 10:53 рятувальники виїхали на вулицю Михайла Котельникова у Святошинському районі міста, де внаслідок негоди дерево впало аж на 6 автівок, припаркованих при дорозі. Рятувальники оперативно виїхали на місце події та за допомогою спецтехніки звільнили автівки з-під дерева.

Крім цього, через сильний вітер надірвався й загрожував нашкодити життю та здоров’ю перехожим лист металу на даху п’ятиповерхівки на вулиці Новопольовій, що в Солом’янському районі столиці. Рятувальники демонтували аварійний лист та ліквідували загрозу виникнення надзвичайної ситуації.

Ще о 13:12 виїхали на проспект Відрадний, що в Солом’янському районі, де також за допомогою спецтехніки прибрали дерево, що впало на проїжджу частину. Рух на цей час відновлено.

Оперативні підрозділи КАРС “Київська служба порятунку” продовжують працювати, виїжджають на виклики цілодобово.