Сьогодні до оперативного чергового КАРС “Київська служба порятунку” надійшов виклик про трагедію на будівництві із проханням допомогти дістати тіло машиніста із 99-метрового крана. На місце надзвичайної події оперативно виїхали рятувальники 2-го аварійно-рятувального взводу КАРС «Київська служба порятунку».

Як виявилося, на будівництві, на крані, заввишки 99 метрів, 25-річний машиніст не виходив на зв’язок. За деякий час його виявили мертвим колеги. Після цього вони негайно звернулися до рятувальників, адже роботи потрібно було виконувати на висоті 26 поверху.

Рятувальники КАРС завдяки спецобладнанню та спецспорядженню виконали кілька професійних дій для спуску тіла з такої висоти. Спочатку троє рятувальників дістали небіжчика з кабіни будівельного крану. Потім для спуску тіла до нижньої монтажної секції підвезли евакуаційний ковш та саме в ньому спустили тіло загиблого на землю.

До цієї роботи було залучено 7 рятувальників КАРС “Київська служба порятунку” та 2 одиниці техніки. Працює КАРС цілодобово.