Рятувальники третього та четвертого аварійно-рятувальних взводі комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» протягом вихідних прибирали з вулиць та доріг повалені дерева, розчищали тротуари й проїжджі частини для відновлення руху, надавали допомогу постраждалим внаслідок негоди людям. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Зокрема, 1 червня о 21:19 рятувальники оперативно виїхали на пляж “Троєщина”, де під поваленим під час грози деревом опинитись люди, які ховались в наметі. Трьом постраждалим було надано допомогу на місці. Далі за допомогою спецінструментів рятувальники прибрали дерево з пляжу.

Того ж вечора рятувальники КАРС виїхали на вулицю Єреванську, що в Солом’янському районі столиці, де через негоду дерево впало на дроти вуличного світла і загрожувало безпеці громадян. За допомогою спецтехніки рятувальники прибрали дерево, світло на цій вулиці відновлено.

О 1 годині ночі рятувальники КАРС вирушили на виклик на вулицю Живописну, що в Святошинсьому районі, та прибрали дерево, що впало на проїжджу частину та заблокувало рух на ній.

Другого червня ліквідацію наслідків негоди продовжив четвертий аварійно-рятувальний взвод “Київської служби порятунку”. Зокрема, рятувальники прибрали дерева з проїжджих частин у двох районах міста: на вулиці Бориса Грінченка у Голосіївському та на вулиці Олександра Кониського у Шевченківському. Рух транспорту на цих дорогах відновлено.

Також рятувальники ліквідували аварійність дерева у дворі будинку у Дніпропетровську районі міста. На бульварі Тараса Шевченка прибрали дерева, що впали на тротуар та звільнили його для проходу.

Нагадаємо, що оперативні підрозділи КАРС “Київська служба порятунку” продовжують працювати, виїжджають на виклики цілодобово.