Рятувальники другого аварійно-рятувального взводу (АРВ) комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку», зокрема, ліквідували аварійність дерева, допомогли в ліквідації наслідків ДТП, а також допомогли водію мікроавтобуса, що провалився колесами в яму.

6 жовтня о 12:50 рятувальники КАРС оперативно виїхали на вулицю Борщагівську, де в результаті ДТП автівка перевернулась та опинилась на тротуарі. За допомогою спецтехніки рятувальники відбуксували авто з пішохідної зони.

Того ж вечора о 20:25 рятувальники КАРС виїхали на вулицю Вишгородську, що в Оболонському районі, де через негоду колеса мікроавтобуса опинились в асфальтній “пастці”. За допомогою оперативного транспорту рятувальники витягли авто з ями і також відбуксували на безпечну відстань.

Крім цього, рятувальники ліквідували аварійність дерева на вулиці Добринінській в Оболонському районі. Внаслідок негоди гілля дерева впало на трамвайні дроти та перешкоджало руху транспорту. Рятувальники за допомогою спецінструментів та вишки оперативно прибрали аварійність дерева, рух трамваїв відновлено.

Нагадаємо, що оперативні підрозділи КАРС “Київська служба порятунку” цілодобово виїжджають на виклики та надають допомогу мешканцям міста Києва.